Choose a country or region to display content specific to your geographic position

Continue

Cedric Goudant leidt zijn team naar de top!

01.12.2012

Tijdens de finale van de Franse Long Circuit Karting Championship in de categorie KZ 125 Gentleman, op 18 november op het Actua-Lyon circuit, won team Cédric  Sport, die technisch wordt ondersteund door Motul, de race en plaatste vier van zijn bestuurders zich bij de eerste tien! De beste prestatie werd door de 'manager' Cedric Goudant zelf geleverd, die de twee races won, ondanks vele onverwachte gebeurtenissen en een veld van 77 rijders. Het hele seizoen reed Cédric onder druk en zijn grand slam is des te bewonderenswaardiger, omdat het is gekoppeld met fijne optredens van zijn teamgenoten. Wiens vaardigheden hij wist te verbeteren. Hij kan nu rustig genieten van zijn titel kampioen van Frankrijk, voordat het seizoen 2013 start!

Dit is de tweede titel van het seizoen voor het Franse team. Een paar weken geleden pakte Maxime Roya er één.

Foto’s: Cédric Sport